BMW C EVOLUTION | BMW Motorrad

BMW C EVOLUTION

BMW C EVOLUTION
  • 9cevolution
  • 8cevolution
  • 7cevolution
  • 6cevolution
  • 5cevolution
  • 4cevolution
  • 3cevolution
  • 2cevolution
  • 1cevolution

Simte revoluţia – cu BMW C evolution.

Dinamic și atletic, curat și silențios: BMW C evolution este răspunsul inteligent dat de BMW Motorrad traficului din ce în ce mai aglomerat, costurilor crescânde ale combustibililor și protecției mediului înconjurător. Propulsie 100% electrică pentru 100% plăcere a pilotajului.

Viziune consecventă: de la concept la producția de serie.

Viziunile încep în minte, mâinile le dau viață. Vehiculul concept „Concept e” avea toate semnele distinctive ale modelului C evolution care este astăzi produs în serie, în ceea ce privește tehnologia și designul. Acest maxiscuter cu propulsie electrică este un punct de referință în ceea ce privește mobilitatea electrică pe două roți.

Electric și fiabil: sistemul de propulsie C evolution.

O putere maximă de 35 kW (48 CP) și un cuplu de 72 Nm la „arborele cotit” (teoretic) se transformă în practică într-un cuplu de 600 Nm la roată, accelerația de la 0 la 50 km/h efectuându-se în 2,7 secunde. În plus, există o autonomie de 100 km în setarea urbană, patru moduri de pilotaj și recuperarea energiei pe frânare. Sistemul electric de propulsie al lui C evolution transmite o senzație complet nouă.

Încărcat complet: tehnologia bateriei preluată de la BMW i.

BMW i a fost inspirația tehnologiei bateriei lui C evolution. Modulele sunt identice cu cele folosite la BMW i3 și sunt produse în aceeași fabrică, la Dingolfing. Bateria este încărcată folosind un sistem de încărcare integrat – fie la o priză obișnuită din casă, fie la o stație de încărcare. Când bateria este complet goală, timpul de încărcare va fi de circa trei ore (220 V, 16 A). Un nivel de încărcare de 80% va fi atins după doar 2:15 ore.

Tipic BMW: design care ne duce în viitor.

Designul lui C evolution este plin de inspirație și futurist, dar se poate recunoaște instantaneu ca făcând parte din gama BMW Motorrad. Semnalele și farurile cu LED, display-ul TFT și schemele coloristice demonstrează puterea inovației. În același timp, partea frontală asimetrică reflectează în mod clar genele BMW Motorrad purtate de acest maxiscute r.

 


Programează un drive test.
Mobilitatea Urbană – viitorul nostru este pe două roţi.

Oraşul este simbolul vremurilor noastre – este atât fascinant, cât şi provocator. O lume în mişcare.

În centrele pline de puls ale mega-oraşelor, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare, drumurile devin tot mai aglomerate şi e nevoie de timp din ce în ce mai mult să ajungem din punctul A în punctul B. Lipsa de resurse solicită o nouă abordare. Până la urmă, oraşele viitorului ridică multe întrebări. În special, nimeni nu ştie în prezent cum se va realiza naveta în viitor.

Oraşele solicită o serie de răspunsuri la aceste întrebări. Există cerere pentru soluţii complet noi, suplimentare, care vor permite oamenilor să-şi personalizeze mobilitatea în funcţie de propriile nevoi individuale. Cu automobile care utilizează spaţiul disponibil în mod inteligent şi eficient.

Aici, PTW (powered two-wheelers - automobile pe două roţi) flexibile oferă o tehnologie la preţuri accesibile şi detalii inteligente, care fac viaţa de zi cu zi mai uşoară. Călătoria către orice destinaţie dorită în oraş, în împrejurimi sau chiar mai departe este comodă şi sigură - fie singur, fie cu un pasager, cu sau fără bagaje. Viitorul urban va rula pe două roţi.

BMW Motorrad oferă exact astfel de soluţii de mobilitate urbană, pentru generaţia viitoare.


Lightwhite uni / Electricgreen