BMW C 650 GT | BMW Motorrad

BMW C 650 GT

BMW C 650 GT
  • C650GT_outdoor_motive_image_1920x1080_01
  • C650GT_outdoor_motive_image_1920x1080_02
  • C650GT_outdoor_motive_image_1920x1080_03
  • C650GT_outdoor_motive_image_1920x1080_01
  • C650GT_outdoor_motive_image_1920x1080_02

Deplasează-te fără efort prin jungla urbană.

Cucerește orașul. Sau depărtează-te de el. Este decizia ta. Faci orice vrei în condiții de confort deplin cu maxiscuterul BMW C 650 GT.

Motorul puternic și armonios cu 44 kW (60 CP) face călătoriile pe distanțe lungi foarte ușoare. Dar nu doar cu asta se laudă C 650 GT – manevrabilitatea sa este fără egal și oferă un confort deosebit, chiar și în oraș. Acest maxiscuter are și cel mai mare volum de depozitare din clasa sa, plus protecție excelentă la vânt și intemperii.

C 650 GT este cel mai exclusivist și mai inovator maxiscuter de la BMW Motorrad. ASC-ul complet este acum în echiparea standard, pe lângă ABS, sporește nivelul de siguranță atunci când starea drumului este imprevizibilă prin intervenția activă în gestionarea electronică a motorului. Farurile pe timp de zi se adaptează automată la condițiile de lumină ambientală.

Un element inovator legat de siguranță este sistemul opțional SVA Side View Assist. Acesta este deosebit de util în mediul urban, avertizând riderul în legătură cu vehiculele care se apropie în unghiul mort la viteze de până la 80 km/h.

În același timp, o gamă cuprinzătoare de opțiuni și accesorii completează imaginea generală a acestui maxiscuter deosebit.


Programează un drive test.
Mobilitatea Urbană – viitorul nostru este pe două roţi.

Oraşul este simbolul vremurilor noastre – este atât fascinant, cât şi provocator. O lume în mişcare.

În centrele pline de puls ale mega-oraşelor, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare, drumurile devin tot mai aglomerate şi e nevoie de timp din ce în ce mai mult să ajungem din punctul A în punctul B. Lipsa de resurse solicită o nouă abordare. Până la urmă, oraşele viitorului ridică multe întrebări. În special, nimeni nu ştie în prezent cum se va realiza naveta în viitor.

Oraşele solicită o serie de răspunsuri la aceste întrebări. Există cerere pentru soluţii complet noi, suplimentare, care vor permite oamenilor să-şi personalizeze mobilitatea în funcţie de propriile nevoi individuale. Cu automobile care utilizează spaţiul disponibil în mod inteligent şi eficient.

Aici, PTW (powered two-wheelers - automobile pe două roţi) flexibile oferă o tehnologie la preţuri accesibile şi detalii inteligente, care fac viaţa de zi cu zi mai uşoară. Călătoria către orice destinaţie dorită în oraş, în împrejurimi sau chiar mai departe este comodă şi sigură - fie singur, fie cu un pasager, cu sau fără bagaje. Viitorul urban va rula pe două roţi.

BMW Motorrad oferă exact astfel de soluţii de mobilitate urbană, pentru generaţia viitoare.


Ocean blue metallic matt

Blackstorm metallic

Lightwhite uni