BMW C 650 SPORT | BMW Motorrad

BMW C 650 SPORT

BMW C 650 SPORT
  • C650Sport_outdoor_motive_image_1920x1080_01
  • C650Sport_outdoor_motive_image_1920x1080_02
  • C650Sport_outdoor_motive_image_1920x1080_03
  • C650Sport_outdoor_motive_image_1920x1080_04

Mai mult cuplu în fiecare zi.

Noul maxiscuter BMW C 650 Sport transformă chiar și un drum de rutină într-o experiență a pilotajului. Este tovarășul perfect pentru oricine caută un mod inteligent de a se deplasa în oraș.

Manevrabilitatea excelentă și performanțele sportive ale scuterului de 650 cmc asigură o senzație a pilotajului fără egal. Motorul cu doi cilindri în linie livrează un cuplu impresionant de 63 Nm și o putere de 44 kW (60 CP), pentru o viteză maximă de 180 km/h și te va duce la destinație cât ai clipi. Abordarea virajelor și strecurarea prin traficul aglomerat din orașe este acum și mai ușoară grație suspensiei și ciclisticii agile, optimizate.

Aspectul modern și futurist al lui C 650 Sport este atrăgător și accentuează ambițiile sportive ale scuterului. O față complet redesenată cu carene mai înalte îi conferă maxiscuterului un aspect mai sofisticat. Noul capac al ghidonului, cu o secțiunea centrală lustruită și accente cromate, accentuează aspectul elegant al scuterului. În plus, noul sistem de evacuare din oțel inoxidabil nu doar că arată mai atrăgător, dar are și un sunet mai puternic, dar cântărește mai puțin și emite mai puține noxe și zgomot.

Redescoperă lumea în care te miști în fiecare zi cu C 650 Sport.


Programează un drive test.
Mobilitatea Urbană – viitorul nostru este pe două roţi.

Oraşul este simbolul vremurilor noastre – este atât fascinant, cât şi provocator. O lume în mişcare.

În centrele pline de puls ale mega-oraşelor, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare, drumurile devin tot mai aglomerate şi e nevoie de timp din ce în ce mai mult să ajungem din punctul A în punctul B. Lipsa de resurse solicită o nouă abordare. Până la urmă, oraşele viitorului ridică multe întrebări. În special, nimeni nu ştie în prezent cum se va realiza naveta în viitor.

Oraşele solicită o serie de răspunsuri la aceste întrebări. Există cerere pentru soluţii complet noi, suplimentare, care vor permite oamenilor să-şi personalizeze mobilitatea în funcţie de propriile nevoi individuale. Cu automobile care utilizează spaţiul disponibil în mod inteligent şi eficient.

Aici, PTW (powered two-wheelers - automobile pe două roţi) flexibile oferă o tehnologie la preţuri accesibile şi detalii inteligente, care fac viaţa de zi cu zi mai uşoară. Călătoria către orice destinaţie dorită în oraş, în împrejurimi sau chiar mai departe este comodă şi sigură - fie singur, fie cu un pasager, cu sau fără bagaje. Viitorul urban va rula pe două roţi.

BMW Motorrad oferă exact astfel de soluţii de mobilitate urbană, pentru generaţia viitoare.


Austin yellow metallic

Blackstorm Metallic

Lightwhite Uni