BMW C 400 X | BMW Motorrad

BMW C 400 X

BMW C 400 X
  • c400x-gallery-1920x1080-01
  • c400x-gallery-1920x1080-02
  • c400x-gallery-1920x1080-03
  • c400x-gallery-1920x1080-04
  • c400x-gallery-1920x1080-05
  • c400x-gallery-1920x1080-06
  • c400x-gallery-1920x1080-07

Bucură-te mai mult de orașul tău.

În zilele noastre, mobilitatea urbană înseamnă mult mai mult decât a ajunge din punctul A în punctul B. Acum, nu vrei să ratezi nimic, ci să profiți de tot ce are de oferit orașul – chiar și când ești în mișcare. C 400 X îți oferă această ocazie. Ești în rețea, conectat în orice moment? Și C 400 X este. Este un scuter de dimensiuni medii care face față cu ușurință provocărilor ridicate de mobilitate în oraș. Ia cu tine melodiile tale preferate pe scuter și privește orașul cu coloana sonoră proprie. Sau fă planuri cu prietenii tăi pe smartphone-ul tău conectat fără să cobori din șa, în timp ce te deplasezi în confort deplin prin metropolă. Cu C 400 X, orașul și rutele tale devin un mare spațiu deschis. un spațiu deschis al tău, pe care poți să-l exploatezi pentru distracție maximă.

Manevrabil, agil și diferit, peste tot prin oraș.

După cum sugerează și designul său, scuterul de dimensiuni medii C 400 X este făcut pentru oraș – ușor și manevrabil. Forma de V a carenajului îl face să pară dinamic și mobil atunci când este văzut din față – o siluetă care accentuează faptul că C 400 X este excelent pe străzi înguste și în trafic intens. În plus, C 400 X are și spiritul robust și de încredere al unui GS: postura dreaptă, o aparentă aripă față, separarea grafică clară a componentelor carenajului și farul asimetric mare cu lumini cu LED și cu lumina pe timp de zi cu formă de Y orizontal sunt semne clare că așa este. Cu toate acestea, carenajul nu accentuează doar factorul de cool urban, dar te și protejează de vânt și de intemperii. Spatele îngust este, de asemenea, o declarație în sine și lasă un mesaj clar tuturor celor pe care-i lași în urmă. Iată cât de simplă, rapidă și fără stres poate fi mobilitatea urbană.

Complet conectat pe rețeaua de străzi a orașului.

BMW Motorrad Connectivity este o reală inovație în clasa scuterelor de categorie medie. Cu acest echipament special, poți să-ți conectezi smartphone-ul direct la scuter. Pentru prima dată, C 400 X poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul la display-ul TFT și pentru a-l controla intuitiv prin multi-controller. Cauți muzica ideală pentru o plimbare prin oraș? Nicio problemă, cu opțiunea din fabrică Connectivity. Care este cea mai rapidă rută către restaurantul tău preferat? Nu ar putea fi mai ușor să navighezi rapid și sigur către destinație decât cu săgețile pas-cu-pas de pe afișaj. Când ești pe două roți, vrei să-ți întrebi prietenii unde sunt? În combinație cu sistemul de comunicație BMW Motorrad, poți să-ți accesezi lista de contacte a smartphone-ului prin multicontroller și să inițiezi apeluri când ești la drum.

Perfect reglat, prin tot orașul.

Conceptul de motor al lui C 400 X a fost dezvoltat special pentru acest scuter de cilindree medie și adaptat perfect atât la nevoile unui oraș mare, cât și la nevoile tale. Designul foarte eficient asigură turații scăzute, viteze mari, ardere eficientă și frecări minime – sau, în alte cuvinte, consum scăzut și distracție simplă și nelimitată. Desigur, nivelurile de emisii respectă normele Euro 4. Pe scurt, manevre spontane, accelerație puternică, plutire dinamică – cu C 400 X poți să ții pasul cu ușurință cu viteza orașului.

Atât de confortabilă poate fi mobilitatea urbană.

Stresul provocat de traficul urban aparține de acum trecutului. Cunoaște orașul și rutele sale dintr-o perspectivă complet diferită, cu C 400 X. Întreaga arhitectură a acestui scuter de cilindree medie este gândită pentru conducere facilă, fără vibrații și stabilitate, atât în linii drepte, cât și în viraje. Sistemele ABS și controlul automat al stabilității (ASC) sunt și ele în echiparea standard, pentru mai multă siguranță, chiar și pe suprafețe alunecoase. Smartphone-ul tău încape în compartimentul de încărcare cu priză integrată, astfel încât nu trebuie să ratezi nimic cât timp ești pe două roți, explorând orașul. Compartimentul rabatabil flexcase asigură spațiu de depozitare suplimentar pentru căști, genți și orice altceva are de oferit orașul.


Programează un drive test.
Mobilitatea Urbană – viitorul nostru este pe două roţi.

Oraşul este simbolul vremurilor noastre – este atât fascinant, cât şi provocator. O lume în mişcare.

În centrele pline de puls ale mega-oraşelor, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare, drumurile devin tot mai aglomerate şi e nevoie de timp din ce în ce mai mult să ajungem din punctul A în punctul B. Lipsa de resurse solicită o nouă abordare. Până la urmă, oraşele viitorului ridică multe întrebări. În special, nimeni nu ştie în prezent cum se va realiza naveta în viitor.

Oraşele solicită o serie de răspunsuri la aceste întrebări. Există cerere pentru soluţii complet noi, suplimentare, care vor permite oamenilor să-şi personalizeze mobilitatea în funcţie de propriile nevoi individuale. Cu automobile care utilizează spaţiul disponibil în mod inteligent şi eficient.

Aici, PTW (powered two-wheelers - automobile pe două roţi) flexibile oferă o tehnologie la preţuri accesibile şi detalii inteligente, care fac viaţa de zi cu zi mai uşoară. Călătoria către orice destinaţie dorită în oraş, în împrejurimi sau chiar mai departe este comodă şi sigură - fie singur, fie cu un pasager, cu sau fără bagaje. Viitorul urban va rula pe două roţi.

BMW Motorrad oferă exact astfel de soluţii de mobilitate urbană, pentru generaţia viitoare.


Zenith blue metallic

Alpine white